Hotell City

boka hotell i Härnösandhotell HärnösandPrecis som namnet avslöjar är detta ett av de mest centralt belägna hotellen i Härnösand. Mitt i city med enbart 80 meter till Stora Torget. Ett prisvärt hotell för de som vill bo centralt även om många även bor här för att sedan göra utflykter och uppleva Höga Kustenområdet.

Hotell City upplevs som väldigt nytt och fräscht vilket beror på att hotellet blev totalrenoverat 2009. Alla rum har ljusa färger och har dusch, gratis Wi-fi samt platt-TV.

På kvällen går många gäster till matsalen och umgås där gratis kaffe, te, frukt och lite kakor finns tillgängligt. Vill man göra eget kvällsfika finns det även möjlighet att göra detta här.

Andra gäster prioriterar hellre att gå till relaxavdelning för att exempelvis bada bastu tillsammans. Eller varför inte umgås tillsammans i vardagsrummet där det både finns tidningar och TV?

Hotellet bjuder på frukostbuffé (likt de flesta andra hotellen) men även en mindre middagsbuffé varje kväll. Detta däremot enbart måndag till torsdag.

Klicka här för att se mer bilder på detta hotell i Härnösand.